torsdag den 8. april 2010

Flytter til kageprinsessen.blogspot.com

Efter rigtigt mange tekniske hindringer flytter bloggen til kageprinsessen.blogspot.com og mest af alt fordi jeg ikke er en IT-nørd for jeg ville meget hellere lade være (sikken en klynkesang fra de varme lande), men mit hjemmesidedomæne ligger på en FTP-server hvad så end det er og det understøttes ikke længere af blogspot: Men er jo glad for familienavnet og ville meget heller have MIN side, men sådan skal det så ikke være lige nu og hvis jeg gerne vil sige noget om noget og kager i særdeleshed, så må jeg vel heller makke ret.
Og jeg er jo forresten også begyndt at sy igen og ville rigtigt gerne vise lillepigen i hendes nye smukke bukser og jeg har lavet den mest fantastisk kage af en troldmand og billederne kan ikke længere komme på denne fuldstændigt gammeldags hjemmeside, så derfor flytter jeg til kageprinsessen.blogspot.com

2 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Jah Signe så har du fået det til at virke!!! Godt du ikke opgav. Hvornår har du været i London dit heldige asen? ;-) Den kage er noget af det mest fantastiske jeg har set. Du må helt ærligt være stolt!! Jeg er slet ikke i blogge humør for tiden - slt for meget at se til og alt for lidt tid. Knus♥

Signe sagde ...

Kære Tina.
Jeg var jo nødt til at flytte domænet. Og jeg var ellers glad for den anden - det er mit familienavn, men jeg vil jo heller ikke smide bloggen væk, så... Men det er OK. De sidste mange uger har manden så stjålet min computer med til de lange aftner i Jylland, så ikke meget bloggeri alligevel. Men tilgengæld har jeg så lavet kager og fået syet lidt og holdt påskeferie og været i London med en veninde lige før påske uden mænd og børn og det var dejligt. Jeg har nydt det voldsomt.
Jeg er superstolt af kagen. Folk var vildt glade og troede det var bordpynt. Så smagte den faktisk godt tilmed og der var til 40 personer, så den er faktisk kæmpestor og temmeligt tung. Ungerne har været en del med i fremstilingen. Så det har været hyggeligt og ja jeg er meget stolt af den.
Og ja jeg kender godt det med alt for meget at se til. Det gode synes jeg er at der er mange gode ting at se til, så jeg går faktsik og glæder mig over mange små ting i hverdagen. Børnenes ord og ting som vokser i haven fx.
Knus