fredag den 30. april 2010

Piraten, prinssessen og svinet

Nu kommer der et indlæg om dansk politik - Bertel H, Villy og Pia...
Nej spøg til side. Da Anebarnet var lige ved at blive tre år skulle hun starte i børnehave og heldigvis flyttede hun stue sammen med sin allerbedste ven Sigurd og derfor skulle de to små mennesker have kage med til at sige farvel til deres vuggestuestue. Jeg har lavet kagerne sammen med Sigurds mor (som er et interessant menneske som det i øvrigt er behageligt at være sammen med). Ane og Sigurd  flyttede stue sammen med Frederik, som jeg ikke kender og jeg havde bagt tre kager, så de to små mennesker syntes, der skulle være tre kager. Og vi havde jo hele tiden været enige om at det skulle være en pirat og en prinsesse og hvad skulle den sidste kage så være - og så sagde Ane at det skulle være en gris og jeg havde måske lidt et ambivalent forhold til at lave en prinsesse-Ane-kage, en sørøver-Sigurd-kage og så en gris - tre børn og tre kager, men Ane og Sigurd var helt enige - det skulle være en gris og sådan blev det.

Ane fik en farvelbog fra spættestue om sig selv og det er en superting, som vi læser ofte til stor glæde for Anebarnet.


2 kommentarer:

Kristine sagde ...

Holy moses jeg er målløs!
Nogle fantastiske kager du laver.
Er det privat, eller sælger du dem?
Kh
Kristine

Signe sagde ...

Kære Kristine
Tusinde tak for dine søde ord - de varmer.
Jeg laver kun kager for sjov og kun til familie og venner - men de bliver så til gengæld prakket kage på men jævne mellemrum. Jeg er dog meget til salgs for smiger, men jeg har ikke et fødevaregodkendt køkken og har forresten også et fuldtidsjob, som gerne vil have opmærksomhed på regelmæssig basis.
Jeg smugkiggede lige lidt på din side, men kan da godt se at jeg er nødt til at bruge lidt aftentid i sofaen på at fordybe mig i flotte ting.