tirsdag den 10. august 2010

Ferieshopping

Shopping i Prag - ialt ca. 500 kr og det var manden som gik amok i chokoladestøbeforme.
Man kan ikke betale med kreditkort og det var ikke lige noget vi havde regnet med, så vi havde ikke penge nok med til de ting der var fundet frem. Den søde dame fik også vores euro. Og så fjernede hun momsen og regningen og så fik vi de ting, som var fundet frem - de fleste af dem som var på billedet. Dagen efter tog vi derud igen for at købe flere chokoladestøbeforme (mandens ide) og da forsvandt momsen også. En 3D støbeform til julemand eller bamse kostede ca. 15 danske kr.
Klart et besøg værd - http://www.fialapraha.cz/.

8 kommentarer:

Camilla (Himmelske Kager) sagde ...

Hold da op. Det var billigt! Håber, at I havde en dejlig tur.

Signe sagde ...

Kære Camilla
Det var vildt billigt. Og det var lidt sjovt at hun bare fjernede "momsen". Nogen ting var meget billige - andre ting var bare alm pris. Wiltons fondant er billigere i DK. Og hvis vi havde kunnet tjekkisk havde jeg nok begivet mig ud i nogle flere lokale produkter...
Vi havde en dejlig tur og det er bestemt ikke sidste gang jeg skal til Prag.
Knus

Jule Mig sagde ...

Godt nok mange fine ting du har fået fat i !!!

Er det en halv barbie der ligger der ?

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Kære Marianne
Det var rigtigt gode ting og især til prisen. Og i dag sagde min søde kollega at han jo tager til Prag mindst en gang om året og at han gerne vil være min pusher.

Og ja det er en halv barbie (look-a-like) af dem på en spids som kan sidde fast i kagen. Hun har store brune øjne og lyst hår ligesom min egen lille Ane-dukke-pie - Jeg tror hun kostede 25 kr.
Knus til dig

Anonym sagde ...

Sikke nogen skønne ting. Sjovt med momsen. Jeg er lidt misundelig ;-)

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Det var lidt sjovt. Min søde kollega skal derned i efteråret og jeg er sikker på at han gerne vil være leverandør af lidt ekstra.
I øvrigt var Prag en lækker by af mange grunde og nem at have børn med i, så jeg skal afgjort derned igen. Vi nåede fx ikke zoo, som har et godt ry.
Knus

Sif sagde ...

Prag er en afsindigt lækker by. Spøjst nok kan jeg bedst huske deres kirker og gamle huse.

Sig til når du har afprøvet den der bageform med hjertet i. Jeg har luret på den længe.

Signe sagde ...

Kære Sif
Gamle huse er nu også højt på min liste. Kunsthåndværk (smykker) og dukketeaterdukker er også ret højt på listen. Og shopping af hobbydims som tilmed var en sjov oplevelse står så også meget højt på listen også lidt fordi manden pludseligt opdagede at han ville være med (og smelte chokolade).
Jeg fløjter når jeg afprøver formen - der kan dog gå noget tid for jeg er bagefter med en masse ting jeg gerne vil.
Signe