onsdag den 8. december 2010

Jeg har slet slet ikke nok

Jeg har ryddet op på badeværelset - OK det er også lige nogle dage siden, men jeg er måske ikke den hurtigste til at tømme kameraet for billeder. Det trængte der faktisk rigtigt meget til - altså oprydning (ingen før-billeder). Og mine parfumehylder blev ryddet for krimskrams og smykker og andet skidt og kanel - fx lidt benzalkoniumchlorid vandig opløsning. Og da jeg så var færdig stod manden pludseligt med et kamera og tog billeder og det er faktisk derfor jeg viser billedet her. Fordi jeg simpelthen ikke forstår hvad det skulle til for. For det kan da umuligt være fordi han synes jeg har for meget parfume - FOR DET HAR JEG IKKE og det mener jeg altså. Jeg har jo ikke tilnærmelsesvis alle de parfumer jeg gerne ville have. Jeg bruger parfume ofte, så de bliver også brugt op jævnligt (mest hypnotic poison og den Thierry Muggler Angel som pt mangler). Og den eneste anden grund jeg kan forestille mig til at tage billeder af min lillebitte last er at det er af forsikringshensyn. Men så kan jeg ikke helt blive enig med mig selv om det så handler om brandforsikring og selvrisiko eller om der nærmere er tale om en dokumentation for indbo.

16 kommentarer:

Godte sagde ...

Flot samling, du har der! :-)
Åh, jeg er også en sucker for gode dufte og løber snart tør for min Daisy af Marc Jacobs :-(
Jeg har så også noget med flakonerne :-D

Piskeriset sagde ...

Hihihi! Ah Signe - benægtelse er det første tegn på afhængighed! :-D

Men imponerende samling. Selv bliver jeg nærmest rastløs af at have mere end tre-fire parfumer i gang på samme tid, så det plejer jeg ikke at have. Faktisk har jeg tværtimod pt. to parfumer liggende - uåbnede - i skuffen, der blot venter på, at jeg får brugt en af de nuværende op :-)

Tanker skal der til sagde ...

Hmmm jeg har vist kun 4... Og så deler jeg en med Fruen...

Har det ikke så let med dufte... Der er MEGET langt imellem at jeg finder en jeg kan lide...

Hyggehygge
Marianne

Anonym sagde ...

hahahaha :-) Fantastisk.
Jeg har èn !! og jeg køber ikke en ny før den er brugt op. Jeg havde på et tidspunkt mange stående... Men jeg syntes de mister deres duft inden jeg får dem brugt. Så derfor har jeg indført regler for mig selv og parafume. Meeeen jeg er tit fristet.

Malou Klidmoster sagde ...

Oh my, det var ellers nogen af en samling - og jeg syntes ellers at jeg har mange. Vi har endda kun en tilfælles :-)

Signe sagde ...

Kære Godte
Ja, den er fin, men der er mere plads på hylden...
Jeg er ikke så meget til flakoner, men jeg er i den grad til spray og ikke til dupning.
Knus

Signe sagde ...

Altså Piske - jeg benægter ikke noget som helst - overhovedet... Jeg er ikke afhængig, jeg bruger dem bare - lidt ;-D
Måske skulle jeg så indrømme at jeg også ofte bruger parfume om natten fordi jeg godt kan lide at falde i søvn med en dejlig duft i næsen, men jeg er på ingen måde afhængig. Nemlig.
Den eneste årsag til jeg evt. ikke åbner en ny pakke med det samme er hvis den i forvejen er på hylden og lige skal bruges op eller ok hvis jeg er i tvivl om hvorvidt den skal byttes.
Signe

Signe sagde ...

Kære Marianne
Det er da en fantastisk fordel ved at være lesbisk, man kan dele parfume. Det har jeg faktisk aldrig tænkt på. Det åbner jo en helt ny verden.
Knus

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Jeg har jo kun lidt mere end een. Og jeg begrænser mig faktisk ofte mht til parfume. Jeg synes nogen af dem kan holde i årevis, hvor andre visner rimeligt hurtigt. Og så er der faktisk nogle enkelte som jeg synes bliver bedre efter en tid.
Knus

Signe sagde ...

Kære Moster K
Jeg har altså ikke nok :-)
Hvilken har vi fælles?
Det som måske så også er lidt pinligt en gang i mellem er at jeg er til BritneY Spears' fantasy og især midnigth fantasy. Så er man bare lidt for meget en poptøs - og jeg ved jo ikke en gang noget om hendes musik - jeg ved ikke om det retfærdiggør noget.
Jeg kan bedre forholde mig til mit forhold til Diors poisoner - mest hypnotic og lidt pure og midnigth.
Knus til dig

Malou Klidmoster sagde ...

Kære Signe

Det er såmænd Clinique Happiness vi begge har :-)

Jeg er mest til Gucci 'Envy me 2' og Hugo Boss 'Woman'. Kan slet ikke bære tunge eller florale dufte - men har da et par stykker alligevel.

Da jeg var ganske ung elskede jeg den der Lou Lou, men nu får jeg bare hovedpine af den.

Overvejer faktisk at lede efter en ny duft, måske skulle jeg snuse lidt næste gang jeg kommer ind til byen - jeg kan jo se hvad du har på hylden og så se om der er nogen af dem der falder i min smag ;-)

Knus, Malou

Signe sagde ...

Kære Malou
Envy Me 2 kan jeg også godt lide. Happy er en gave som ikke kunne byttes og den er ikke et ofte-valg for mig omend jeg synes den er OK. Jeg elsker de tunge bæragtige dufte. Du er altså velkommen til at komme forbi min hylde IRL. Sif holder kursus her 12. marts og manden kører alligevel over Århus hjem og samler hende op, så hvis du har lyst kunne du jo bare tage med. Du er nu også velkommen alligevel.
Signe

Anonym sagde ...

Fantastisk samling! Hvis du ikke kender den så er Chanel Chance eau fraiche også en fantastisk duft. Den er fast indbo her i Fairy-hjemmet.

Signe sagde ...

Kære Fairy
Tak - jeg vil stikke næsen i den ved lejlighed. Gode tips er dejlige.
Signe

Tina Liel sagde ...

Se jeg synes jo det er helt ok ha ha Og når du bruger det er det da helt fint. Flot ser det altså ud. KNUS♥

Signe sagde ...

Kære Tina
Det er jo lige det det handler om. Jeg bruger det jo og jeg kan lide at have dem.
Kæmpeknus til dig