mandag den 22. november 2010

Varme hjerter og et kagestempel

Jeg solgte min sjæl, som julegavetester og fik i løbet af bare en postdag en pakke af vores søde receptionist. Fordi det er så supernemt at få sine pakker på arbejde i stedet for at skulle nå posthuset inden lukketid sammen med resten af den lange kø.

Varmehjerte
Der var hjerter i pakken. De er så fine og bløde. Jeg har tidligere haft noget lignende, men de blevbrandvarme og var meget tykke. Disse her bliver kun lidt varme på en dejlig måde og så er de rimeligt flade, hvilket betyder at de sagtens kan være i en pigelomme uden at stikke meget ud. De ikke udpakkede hjerter bliver nok til julegaver (hemmeligt syyssshhh).

Jeg bestilte også et småkagestempel. Jeg var lidt skeptisk da jeg så det fordi jeg tænkte - det bliver umuligt at holde rent, men det kan skilles ad og så er det nemt at gøre rent. Vi havde store småkagedag i weekenden og de ti varianter af småkager som blev bagt var ikke gode til dette stempel - de sad fast - men måske var de også nogle lidt klæge typer. Jeg skal lige prøve lidt mere inden nogen får lov til at se billeder.

Under alle omstændigheder, så er det fjerde gang vi har handlet hos coolstuff. De er hurtige hver gang - og da vi købte en helikopter, som fik tæsk af PostDanmark byttede de den med det samme og uden brok og det tæller en del i min verden.

4 kommentarer:

Godte sagde ...

Jeg har blogudfordret dig :-)

Tina Liel sagde ...

Hvor er hjertet sjovt og småkagestemplet ligeså - du har ret det skal nok være sådan nogen mere "tørre" kager det bruges til. Jeg har været inde på Coolstuff og hvis jeg boede i Danmark ville jeg gå helt amok. KNUS

Signe sagde ...

Kære Godte
Tak (langt om længe)
Signe

Signe sagde ...

Kære Tina
Je det er faktisk en fin hjemmeside. Hjertet er så lækkert at bruge. Og jeg skal bare ligefinde tid til at starte et nyt småkageprojekt. Har du det også sådan at internettet er et farligt sted at blive fristet?
Knus