lørdag den 11. december 2010

Vanillesukker

Jeg er startet på nye stænger. De er tykke, spændstige, glinsende og så fyldt med kraft, at det er svært ikke bare at ville røre og snuse konstant. Og måske pille lidt.
En tre-fire postdage tog det at få en større mængde tilsendt og min bror fik nogle til sin fødselsdag og så glad ud.
Dette er ny vanillesukker - hjemmelavet på resterne fra julesmåkagebagning. Det er vidunderligt og dufter af noget helt særligt. Og det kan vel næsten bruges til alt. Måske også parfume.

5 kommentarer:

Tanker skal der til sagde ...

Umm jeg vil dufte.... Ser altså godt ud !!!

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Det er skønt. Overvej at bestille nogle stænger, hvis du ikke allerede har gort det. Det er rimeligt billigt. Jeg købte 50 af de dyreste for 160 canske kr inkl forsendelse og det synes jeg er billigt.
Knus

Godte sagde ...

Kværner du bare hele skidtet?
Jeg har længe haft "tomme" stænger liggende sammen med almindeligt sukker, men synes ikke vaniljesmagen er så fremtræden.

Er canske kroner i god kurs? ;-D
/Drillenissen

Signe sagde ...

Kære Drillenisse
Jeg lægger de tomme stænger i et glas med sukker og kværner hele moletjavsen i en minihakker, når jeg synes der er nok. Og det smager mere af vanille end det vanillesukker man køber i små bøtter.
canske kroner kan købes billigt af mig.
Knus

Godte sagde ...

Udmærket. Det er noteret :-)
Og godt at vide, hvor man kan få en fornuftig kurs - skulle man f.eks. komme lidt ud af kurs :-D