mandag den 7. marts 2011

Fastelavn

Ane er blevet 4 år, så er man stor. Ane havde børnehaven hjemme til fødselsdag og de slog katten af tønden og hvad var så mere nærliggende en fastelavnstøndekage.
Kagen er af børnevenlig chokoladekage med kokoskakaocreme og smurt op med IMBC. Og så var det at jeg åndsvagt nok syntes at fadet var alt for fedtet og at jeg derfor liiige ville glide kagen over på et andet fad (brædt). Det gjorde at hele kage faldt fra hinanden og blev til smuldersnulder og den var ikke længere glat og jævn og flot buet og den var så pænt umuligt at få samlet igen. Men man skal ikke græde over smuldret kage. Den kan stadig spises og børnehavebørn kan sagtens forestille sig at det forestiller en tønde. Nå men altså overtrukket blev den. Og børnehaven ankom lige næste morgen men dog kun for halv styrke for de havde sygdom og spiste halvdelen af kagen. Så alle mandens drillerier om at der som altid var for meget prellede helt af på mig for det var der jo ikke. Nej for hvis der i stedet for otte børn var ankommet femten, så havde de nok spist det dobbelte og så havde det altså passet - nemlig.

Men faktisk var det rart at holde børnetemafest fordi det var nemt at pynte op (katte), det var nemt at finde en god aktivitet (trækølle og tønde) og det var (nemt) at lave en fin kage. Gæsterne ankom glade og udklædte. Så det var en superfin fødselsdag og Anebarnet var såååå tilfreds.

10 kommentarer:

Grith sagde ...

Ihh... Hvor fint - det er da en dejlig tid at have fødselsdag på.

Kan godt forstå at hun var glad.

Og synes nu også at kagen er blevet fin, selv om den ikke ville som du ville.

Knus Grith

Signe sagde ...

Kære Grith
Tak - og det var bare fordi det var øv at den blev til smulder for den så perfekt inden.
Det er skønt med forårsfødselsdag. Og set i bakspejlet ville det være fedt hvis en af mine to martsunger havde fødselsdag om efteråret, men det har nu været praktisk med babytøjet, som jo netop passede til årstiden, når det gik i arv.
Men troldeungerne er helt klart mine forårsbebudere.
Knus
Signe

Anonym sagde ...

Tillykke med hende! Og fin kage, altså :O)

Signe sagde ...

Kære Fe
Tak og tak - altså ;-D
Signe

Luise Sand sagde ...

Hvor er den flot, man kan slet ikke se det omtalte uheld ;)Rigtig fin fastelavns tønde, godt der ikke var nogen som slog på den med en kølle...

Hygge
Luise

Kager skal der til sagde ...

Nå endelig kanjeg komme ind på det her indlæg !!!

Jeg synes det er en helt vildt sej kage !!! Det er en super god ide !!!

Og Tillykke med hende !!!

Hyggehygge
Marianne

Piskeriset sagde ...

Hvor er den skøn! God idé med en tøndekage :-)

Signe sagde ...

Kære Luise
Tusinde tak. De der små sultne fugleunger af en omgang børnehavebørn, de ville bare så gerne spise kage og de spiste vel lige så meget som voksne ville have gjort, så de havde bestemt ikke lyst til at slå på kagen før de ikke kunne spise mere.
Knus til dig

Signe sagde ...

Kære Marianne
Det var fordi jeg ved en fejl var kommet til at lægge billedet på før jeg fik sat en tekst på, men nu har jeg så også luret hvad du mente med det du skrev på FB. Det havde jeg ikke i første omgang.
Jeg synes det er en god ide til en kage. Der ligger mange rundt omkring på nettet som ligner lidt. Og så er det en super måde at holde fødselsdag på.
Og TAK.
Knus til dig

Signe sagde ...

Kære Piske
Tak. Og det er lidt oplagt med netop denne udklædning til en fastelavnskage.
Knus