onsdag den 4. maj 2011

Farvel børnehave og nemme Ben10-muffins

Mit lillebitte menneske er vokset. Og han er startet i miniSFO. Han synes selv, det er skole. Han er stor. Han vil ikke længere kaldes lilleHans eller Hansebarnet. Han vil kaldes storeHans eller Hansemand. Morfar  plejer at blive kaldt for storeHans, så der er lidt udfordring i at kalde Hansemanden for storeHans. Hans mente dog at det kunne løses ved at kalde morfar for gammelHans. det brød morfar sig mindre om.
Hansemanden er skøn og jeg elsker ham, og jeg elsker alle de små underfundigheder. De små væsner tænker så mange ting. Det ville være skønt at kunne se lige derind, hvor tankerne skabes. Vi får jo kun et lille udpluk.
Hansemanden fik kage med i Børnehuset til farvel. Jeg havde i den grad brug for en speedy løsning for selvfølgeligt stoppede han i Børnehuset samme uge som han havde fødselsdag og holdt fødselsdag af flere omgange (for sine bedstevenner, for Børnehusets storegruppe (billeder kommer senere) og for sin familie) og alt dette var ugen inden vi tog på ferie sydpå (exotiske lalandia - forsøg på slet skjult ironi).  
Jeg havde muffins i fryseren - hurrah for det. Det burde alle kageprinsesser have til en snæver vending. Jeg havde en rest af sort glasur fra fødselsdagen om mandagen (også hurrah for det). Og jeg havde både grå og grøn fondant i restekassen og rød/lyserød (ligeså meget hurrah for det).

Det tog kun tre kvarter med det hele og måske kunne glasuren have ligget pænere, men børn er så taknemmelige, når bare de har besluttet sig til hvad det ligner. Og Hansemanden var glad. Og Anebarnet var glad for der var også nogen til piger. Og jeg blev glad fordi ungerne blev glade.
Noget af det som også har taget min tid i en periode på det sidste kan faktisk ses på billedet, hvor ungerne er med. Jeg har syet børnetøj. Det er sjovt. Og det er så tilfredsstillende, når ungerne også elsker det bagefter. Og det er derfor de har det på - ikke fordi jeg har givet dem det på. Og det er dejligt. Hanses bukser er med et verdenskort påtrykt. Han vælger dem selv, når de kommer fra vask og det gør mig glad. Anes jakke er med babuskaer. Jeg havde måske troet, at den skulle være den pæne sommerjakke, men jeg kan da ikke tage den af hende, når hun selv har valgt den, så nu er den bare Anes jakke, som hun gerne leger på legepladsen med - og det er en meget bedre løsning end min.

I øvrigt er jeg stadig forårsglad og lidt forelsket i verden i al almindelighed.

10 kommentarer:

Kager skal der til sagde ...

Jaaa de bliver bare så hurtigt store... Det er vildt... !!

Og ja... muffins i fryseren er bare JuBIIIII når det kniber !!!

Og tillykke med din store dreng !!!

Hyggehygge
Marianne

Misbah sagde ...

Det er de skønneste sjoveste ting de små kan sige. Tillykke med Hansemand.
kh Misbah

Piskeriset sagde ...

Jeg er så enig - kage i fryseren er jo et must! Og tillykke med den lille voksne - det er jo stort at blive 'forfremmet' :-)

Signe sagde ...

Kære Marianne
Tak - ja pludseligt er de store og de blev jo ellers født i går. Nødløsninger holder helt og aldeles *SS*
Knus

Signe sagde ...

Kære Misbah
Præcis og man spekulerer så over hvad der indeni i de små mennesker.
TAK
Knus til dig

Signe sagde ...

Kære Piske
Ja han er bestemt blevet forfremmet og han er lidt rundt på gulvet, men vidunderlig (han er jo min).
Fryser er uundværligt for den moderne husmoder *SS*
Knus

Godte sagde ...

Hvor er det dejligt det hele! Især at rollingerne er glade :-)

Og meget sejt og sødt tøj!

Nu ved jeg, du også er lidt nørdet, så jeg vil fortælle dig, at Babushka egentlig betyder bedstemor og at dukkerne helt korrekt hedder Matryoshka.
http://en.wikipedia.org/wiki/Matryoshka_doll

Jeg ved det også fordi jeg har to meget smukke af dem - båret hjem af de stores farfar dengang han lavede forretninger med Rusland.
Jeg elsker dem! ♥

Og skal vi snart ses? :-)

Signe sagde ...

Kære Godte
Jeg vil så gerne ses!!!
Du har ganske ret i dine nørderier. Jeg startede med at kysse med manden min i Moskva i en seng, som var alt for kort til de fleste. Vi har også været i Sankt Petersborg. Jeg synes Moskva er smukkest og jeg vil så gerne derhen igen. Jeg har også nogle babuskaer, som ungerne leger med. Og mit barndomshjem havde nogle med østpolitikere.
Og tak.
Knus

Anonym sagde ...

fine Muffins og skøn løsning. Tillykke med den lillestoremand :-) Jeg elsker at sy tøj til mine drenge og jeg elsker når de vælger mit hjemmesyet tøj frem for det udekøbte tøj. Skønne børn du har !

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Jeg har helt vildt dejlige børn. Sådan er børn heldigvis.
Nemme løsninger er nogen gange det bedste og nødvendigt.
Jeg ville gerne have meget mere tid til at sy og lave have og ....
Jeg håber vi snart ses.
Knus til dig