onsdag den 23. november 2011

Apoteksreceptionskage

Min mand, min kagebutik, min fest - sådan ca. Men det gjorde i hvert fald, at jeg havde ganske frie hænder (og alt for lidt tid) til at lave lige hvad jeg havde lyst til så længe det var en rimeligt stor kage. 
 Kagen er overtrukket med satin ice chokoladefondant, som faktisk smager af chokolade og har en smuk satinfinish i forhold til så meget andet. Også selvom jeg så griner lidt af emballagen, som påstår at produktet indeholder fedtreduceret kakao på trods af at der er mere palmeolie i produktet end der er kakao.
Jeg var lidt nervøs for om kagen ville ende med at ligne en bryllupskage for meget. Jeg synes ikke den gør og jeg er ganske tilfreds med designet. Også selvom gæsterne syntes den var for pæn til at spise. Jeg synes nu mest den er for pæn til at smide ud.

6 kommentarer:

Håndarbejde skal der til sagde ...

Den ligner ikke en bryllupskage som sådan, men ville da bestemt være et brudepar værdigt !!!

Meget smuk kage !

Og god poiente , den skal da spises og ikke smides ud..

Hyggehygge
Marianne

Sine K-J sagde ...

Hey Signe. Det gik da meget godt med det indlæg. Du skal bare lige "ind i det" igen, så kommer lysten forhåbentlig også igen. Vi vil se dine kager, vi vil se dine kager, vi vil se dine kager !!!!
Rigtig flot kage, forresten :oD Og jeg må glæde mig over at chancen for at komme til at smage en af dine kreationer nu bliver væsentlig større i kraft af jeres forestående immigration :o)
Knus

Signe sagde ...

Kære Marianne
Tak for dine søde ord. Nogen gange skal man bare satse og tro på at det som er inden i ens hoved også er smukt på bordet.
Og lige nu har jeg så ganske meget kage i fryseren som nok mest er egnet til romkugler og cakepops, men det er jo heller ikke skidt. Men jeg måtte faktisk tvinge folk til at tage kage ved at begynde at skære og give folk en tallerken :-)
Knus

Signe sagde ...

Kære Sine
Jeg vil nu egentligt gerne dele. Jeg er meget glad for feed-backen og dialogen og jeg synes også det er rart at have et arkiv over mine tanker omkring kagerne. Lysten ryger bare når jeg kommer bagud med min hjemmeverden og det så bliver nattesøvn, som mangler. Og jeg har det lidt med at falde i og snakke med mennesker jeg synes er spændende - og det tager meget tid. Og det vil jeg nok ikke undvære heller.
Jeg regnede faktisk med at udnytte dig lidt når vi emigrerer herfra. Jeg vil nemlig gerne noget mere håndarbejde og jeg skal gerne slæbe noget kage med.
Knus

Heidi sagde ...

Flot kage og velkommen tilbage :-) Jeg forstår godt at du prioritere det virkelige liv højere end at ligge billeder af dine kager ud på bloggen, vi andre er bare glade når du har tid til at dele.

juleknus fra Heidi

Signe sagde ...

Kære Heidi
Tak for dine søde ord. Det har afgjort gjort mig godt at holde ferie lidt fra bloggen. Jeg vil så afgjort vælge min familie til igen til en hver tid. Men det gode ved bloggeriet er jo også når det giver mentalt frirum til mig.
Knus