onsdag den 30. juni 2010

Den lille havefrue på sin sten

Jeg er blevet opfordret af mange til at sende en kage ind til det store multinationale selskab med det lille udvalg i mainstreamkagedekorationsudstyr. Jeg håber deres kage bidrager til at det snart bliver muligt at købe fx sugarpaste/fondant i større supermarkeder.

Nå men her er min lille dame på sin sten:
 

Og måske skal jeg så i lyset af mine mokkerier over dommeren i den sidste konkurrence jeg deltog i sige at hold da helt op jeg synes der er mange flotte kager i den konkurrence og dammit der er endnu flere grimme, men sådan skal det vel være med mere end 30.000 bidrag (bær over med mig - jeg er dålig til at tælle).

8 kommentarer:

Marianne sagde ...

Hvor er hun fin !!!

Har du et link så man kan se de andre kager , eller findes det ikk.

Hyggehygge
Marianne

Anonym sagde ...

Hvor er hun skøn !! Du er altså vildt godt til at modelere. Jeg har givet min stemme på hende/dig. Men for pokker du har ret. Der er jo vildt mange der deltager. Nogen kønnere end andre :-D. Det ville være fedt hvis man snart kunne købe fondant nede i brugsen eller lign.
Pøj pøj med konkurrencen :-)

Signe sagde ...

Kære Marianne
http://oetker.webbkampanj.se/misscupcake/dk/list.php
Og tak - jeg var lige nødt til at spørge en kollega om hun kunne hvad det forestillede - og så kiggede hun på mig som jeg var åndsvag og sagde jamen jeg var da sikker på at det var den lille havfrue.
Knus Signe

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Tusinde tak. Jeg synes det er sjovt at modelere. Jeg ville dog gerne kunne alt det jeg forestiller mig inde i mit hoved, men der nu en rum vej til. Jeg kunne godt tænke mig et kursus i ansigter og sådan noget, men jeg bliver jo noget skuffet, hvis så ikke kurset lever op til mine forventninger. Men jeg overvejer lidt at købe et sæt ansigtsforme.

Og det tæller altså meget for mig når rosen kommer fra dig.
Knus Signe

Piskeriset sagde ...

Det er en fantastisk idé - og super veludført! Jeg må lige ind og stemme :-)

Signe sagde ...

Kære Piskeris
Ideen er mandens og jeg syntes jo netop at der var en fin ide til en muffin, hvor kagen kunne være stenen.
Dejlig dag til dig.
Signe

Malou Klidmoster sagde ...

Wow, hvor er den flot - den skiller sig meget ud i forhold til de andre. Jeg håber at du vinder ;-)

Jeg har selv haft kik på konkurrencen og overvejet en Lambeth-muffin, men der er ikke hverken tid eller kræfter.

Signe sagde ...

Kære Moster K
Den vandt ikke, men jeg synes vinderkagen er fin. Og jeg synes min kage var en værdig deltager. Jeg var også lige ved at opgive på af tidsmangel og for meget husarbejde, men så tænkte jeg at jeg jo havde nogle muffins i fryseren, så det var bare at pynte en og hvor svært kunne det være. Men fryseren var tom for den slags og det er ikke mig som har tømt. Og manden nægter kendskab til det, men han er under mistanke.
Knus til dig