tirsdag den 10. august 2010

Gavevandring - gaven

Jeg har sendt disse blomster til Heidi og de overlevede Post-Dk. Hvis nogen kunne tænke sig at være med i gave-vandringen, så kan der blot fløjtes.

6 kommentarer:

Anonym sagde ...

*Phhhpppphhhhffffff* (ynkeligt forsøg på at fløjte) Men jeg vil meget gerne deltage i din gavevandring :-)

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Du fløjter jo mindst lige så godt som mig.
Hvor dejligt at du vil være med - så vil jeg lige gå lidt i tænkeboks. Og så vil jeg derefter sende en lille pakke på vej mod dig.
Signe

Tina Liel sagde ...

Hejsa Signe! Sikke da en dejlig gave du fk sendt afsted. Ser ud til at I har haft en dejlig tur til Prag. Har h'rt at det skulle være et dejligt sted. Måske tager vi dertil engang på forlænget weekend eller noget. Rimeligt billigt hernede fra. Fin service I fik! KNUS♥

GOWRY sagde ...

Hold da op, hvor er de smukke!

Signe sagde ...

Kære Tina
Tak. Jeg synes egentligt det var lidt svært med gaven fordi jeg jo ikke kender modparten og fordi hendes gave til mig var så fin - så jeg kom til at lide lidt af præstationsangst.
Det var dejligt at være i Prag og jeg har behov for at tage derned igen. Jeg er slet ikke færdig med byen, men på den anden side er der tusinde steder jeg gerne vil hen.
God ide at snappe en forlænget weekend i Prag. Vi nåede slet ikke at se alle de jødiske kulturskatte, kirkegårde mv. Så dem skal jeg se en dag uden børn eller når de er lidt større så der er lidt mere tålmodighed.
Knus til dig

Signe sagde ...

Kære Gowry
Tusinde tak.
Signe