mandag den 16. august 2010

Sørøverkaptajn Sigurds Sørøverfest

Sigurd er Anebarnets bedsteven og i den alder (3 år) kan man heldigvis uproblematisk have venner som er drenge. Og man kan heldigvis have flere bedstevenner. Det har jeg heldigvis også. Jeg har mennesker i mit liv og i min verden som jeg holder umådeligt meget af og som også vil mig det godt. Og så selv om verden lige nu er indrettet sådan at vi ikke taler sammen ofte.

Sigurd holdt en lidt forsinket fødselsdagfest for sine venner og sin familie, som til dels er norsk. Festen var en temafest - gæt selv temaet. Og Sigurds norske familie har klædt sig voldsomt ud - det var ganske sjovt med alle de udklædte voksne på en helt almindelig sommerdag, og folk gloede da der var sørøverskattejagt igennem området hvor Sigurd bor.

Og som en lille kuriøsitet så var det så den fest der var på min og gemalens bryllupsdag - for i år var det ikke kun mig, som glemte festen, hvilket jeg ganske plejer. Det var også manden. Vi er tilgivet. Og det var en god børnefødselsdag i godt selskab.

OBS: Kagebillederne er elendige - vi planlægger nyt kamera, men lige nu er det ved snakken det bliver.
Hansebarnet og Siurds farbror
Anebarnet og hendes piratfar

4 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Tillykke med bryllupsdagen. Hi hi vi har glemt vores utallige gange. Flot kage - det er vel dig der har lavet kunstværket? KNUS♥

Anonym sagde ...

Et forsinket tillykke :-) Ja skidt sker. Jeg tog på tøsetur til London forige år på vores bryllupsdag. Ups..-s- Men sikke en fed børnefødselsdag ( og kage) . Jeg elsker tema fester... Flere af dem tak :-))

Signe sagde ...

Kære Tina
Det er nu godt at høre jeg ikke er den eneste af hunkøn som glemmer den mærkedag. Det får mig ellers altid til at føle miglidt mindre feminin, men på den anden side husker jeg jo hver dag at vi er gift og det er vel det som tæller mest.
Jeps kagerne er mine til gave til Sigurds mor.
Knus til dig

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Tak og det er rart at vide at andre også har en smutter, så føler jeg mig lidt mindre "ligeglad", men måske betyder årsdagen ikke så meget for mig. Lars konstaterede meget tørt at vores kobberbryllup ligger 10 dage efter min 40 års fødselsdag. Og så skal jeg jo til at vælge. Og da jeg ikke er specielt glad for min svigermor er det måske lidt fristende at vælge fødselsdag. Måske skal manden også have lov at være med til at vælge.
Temafester kan være fantastiske især når det er børnetema eller de kan være lidt en belastning. Men Sigurds pædagogmor kan helt vildt meget med lidt og det var en superfest.
Knus til dig