fredag den 2. december 2011

Disse blomster har vel ikke noget med kage at gøre, men en fredag hvor kom hjem så stod de på mit bord. Min rengøringsdame, som bare er det bedste, synes hun havde så mange i sin have at hun ville dele lidt med mig. Jeg var da lige ved at tude, så glad blev jeg. I forvejen er hun det bedste. Hun er 72, sød, rar og betænksom og så kan hun det med at tage fat i det væsentlige. Hun gør rent hvor der trænger. Hun har overblik og giver det dermed videre til mig. Jeg er så taknemmelig for at hun er en del af min hverdag. Og så kommer hun tilmed med blomster. Kan man være mere heldig.

2 kommentarer:

Anonym sagde ...

Det er en sød og god rengøringshjælp du har dig. Hvis bare pengene var til det her, så kan jeg love dig for at jeg også ville anskaffe mig en... Som helt skulle være præsis som din ;-) Men fra 1 januar skifter jeg job. Et job der vil gøre mig så meget gladere, men ret så meget fattigere. Men skidt pyt :-))

Signe sagde ...

Det lyder som et godt valg. Det at have et godt job er så vigtigt for det tager jo alt ens tid. Og det er bla. også der beslutningen om at Lars ville være apoteker kom ind i vores verden. Det betyder så meget for ham at have det helt rigtige job med de helt rigtige mennesker. Det betyder en anelse mindre for mig - tilgengæld betyder familieliv mere end det gør for ham. Men stimuleres vores hjerner ikke på den rigtige måde så bliver vi gnavne hjemme hos os. Så jeg ville afgjort også lede efter det job som var rigtigt frem for det med flest penge.
Grethe er guld i min verden. Hun er vores parterapi og mit sikkerhedsnet i mit hjem.
Smil til dig