torsdag den 1. december 2011

Stur Stur nummer - cirkuskage med artister

Denne kage er også lavet til børnehavens sommerfest. Der plejer at være kagekonkurrence. Jeg havde valgt ikke at tilmelde mig for ikke at tråde nogen over tæerne og fordi det absolut ikke falder i god jord at nogen er mere end andre hos en enkelt af forælderbestyrelsesmedlemmerne. Og jeg er ikke ligeglad nok. Jeg gider ikke skulle undskylde for at være god. Og det gælder i rigtigt mange sammenhænge. Og jeg er stadig lidt bitter over småligheden. :-)
Det absolut lækre ved denne kage. Udover at den smager godt. Var ungernes reaktion da de så den. De var helt vilde og ville have kage nu. Og det er nok det som får hjertet til at smelte lidt. Udover at mine unger er så stolte over deres egne kager.
I øvrigt har dette projekt taget en krig at lave. Særligt løvernes manker er tidsrøvende. Manden har været med til at lave de små hår. Og det var så hyggeligt at sidde sammen at lave.
12 kommentarer:

Anonym sagde ...

Skønne skønne kager du har lavet. Dem kan du med rette være stolte af. Ærgeligt at småligheden lever endnu :-/
Men hvor er det dejligt at se kager igen fra dig :-))

Kageleg sagde ...

Vildt sød kage! Kan godt forstå, at de kære små havde svært ved at vente :) Og ja, man må åbenbart ikke være vildt god, når man deltager i en kagekonkurrence - jeg synes stadigvæk ikke, at det giver mening, men sådan ser det ud til at være over hele landet :/

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Tusinde tak. Jeg er glad for at du stadig gider sende smil via cyberspace til mig. Jeg blev glad. Knus

Signe sagde ...

Kære Kageleg
Tusinde tak. I bund og grund er det jo så noget af det jeg det svært med. Man er sej når man er god til fodbold, men en nørd når man er god til matematik. Og det at vise de gode husmodersider en i en børnehave skal helst straffes lidt af de mødre som gerne ville vinde den konkurrence, som ikke er officiel - nemlig den om at være den mest politisk korrekte mor. Men det er jo ikke en konkurrence. Det handler bare om at gøre det som gør en selv og omgivelserne glade og som føles rigtigt. Og har man så glade og gode børn, så er det jo det som tæller - ikke vreden over at en andens kage er pænere.
Knus til dig

Anonym sagde ...

Selvfølgelig vil jeg det søde signe :-)) Du får da også lige et cyberspace knus XXX

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Det varmer sådan :-)
Knus

Piskeriset sagde ...

Ååårh Signe altså - den kage er jo lige til at kramme! ♥♥

(og spise - nammenam!)

Supersød idé - og så skidt med den kost, der ikke under dig roserne - dem skal du nok få af os og ungerne ;-)

Signe sagde ...

Kære Piske
De tæller nu også en hel del mere, når kommer fra mennesker med stil og mennesker med hjerte. Og småfolk har jo begge dele - heldigvis.
Knus til dig

Kager skal der til sagde ...

Hold da op - Altså Signe du kan bare det der !!! Ville sådan ønske at jeg også kunne, det !

Og hvor fryd .. ja sådan er jeg !! At ungerne gav din kage så megen opmærksomhed, så kan hr og fru ondt i røven , lære det !

Kan godt huske din vildt fine cirkus kage !

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Kære Marianne
Du giver mig smil på læben og det er skønt.
Det her er jo netop min yndlingstype af kage - børnekagen. Hvad fanden skal jeg gøre når de to små bliver store. Undskyld mit franske i øvrigt :-)
Kæmpeknus
s

Linda sagde ...

Hold da op hvor er den fantastisk. Virkelig flotte figurer...

Signe sagde ...

Kære Linda
Jeg blev så glad over din kommentar. Tak.
Knus til dig