torsdag den 16. september 2010

Hjemmelavet nutella

Jeg kalder det for Hjemmelavet Nutella, men det er vel egentligt lidt misvisende for nutella er vel næppe lavet af naturlige råvarer. Tilgengæld smager det hersens noget godt - faktisk så godt at det holder længe. Det er nemlig ret intenst i smagen. Denne version er version 2. Version 1 kom nemlig til at smage lige lovligt meget af chokolade efter min smag - og det er jo ikke godt...
                                                    


Opskrift på nøddechokoladecreme

Man tager en minihakkerfuld afskallede ristede nødder og minihakker dem en rum tid. Faktisk lige indtil de holder op med at være nøddemel og derefter gier man dem endnu et par minutter, så det bliver en tyndflydende grød. Så tilsætter man en god del hjemmelavet vanillesukker og en passende mængde smeltet chokolade. Der røres rundt og vupti.

Vanillesukkeret bør være blendet så længe at det ikke giver anledning til knasen mellem tænderne, men den slags småfejl skal man vel bare lære at komme uden om med tiden.

4 kommentarer:

Jette Elisa sagde ...

UUUhhmmmm, det ser sørme lækkert ud :) Er det bare alm. mørk chokolade du bruger?

Piskeriset sagde ...

Det ser syndigt godt ud! Det må jeg da prøve at lave på et tidspunkt - gemalen bliver ellevild! :-D

Hav en dejlig weekend!

Signe sagde ...

Kære Jette Elisa
Det er lækkert. Meget lækkert. Og jeg bruger bare ganske alm billig chokolade til dette. Nødderne smager meget igennem, så billig chokolade fungerer godt.
SIgne

Signe sagde ...

Kære Piske
Det er syndigt godt og så er det nemt.
Det var en dejlig weekend som desværre er næsten slut.
Knus til dig