tirsdag den 7. september 2010

Mikkels fødselsdagsklovn og hans mors fødsdagsgave

Mikkels mor sagde "Vil du ikke bage en fødselsdagskage til Mikkel fest i august". "Jo" sagde jeg og der var jo uendeligt lang tid til. Om hun havde nogen ønsker til indhold eller udseende - "næhh ikke specielt, men Mikkel elsker Spiderman". Og pludseligt var det lige om snart og der var ikke nogen som var gået i gang med at lave pynt eller bage kage. Og jeg rodede fryseren grundigt igennem, men der var heller ikke nogen som havde lagt en spidermankage i fryseren. Der var tilgengæld nogen som havde placeret hjerteformede kager (af overskudsdej) i fryseren. Men man kan da ikke lave drengekager af hjerter. Og jeg skærer altså ikke siderne af kager med snorlige sider - slet ikke når det er chokolademudderkage. Tilgengæld kan hjerteformet kage bruges som fødselsdagskage til Mikkels mor, som også havde fødselsdag. Og Anebarnet og mor måtte i gang med at bage en lille kage - og det blev en klovn ligesom til Anes egen fødselsdag for Mikkel er jo Anes ven.
De fine sorte blomster fra Vibekes give away.
Ane valgte farvene på klovnen og derfor er næsen grøn, og man skal jo ikke begrænse sine børn i nødvendig kunstnerisk udfoldelse. Ane har malet hat og hår og da koncentrationen glippede kom der et stort hul i håret, som måtte lappes med ekstra sugarpaste og mere kobberfarve.
Mikkels og Fies fest var en rigtigt dejlig dag med skønt vejr og da vi kom hjem havde manden givet sønnen den første lektion i indbrud - og lempet sønnen ind gennem det smalle vindue, så han kunne låse døren op for faderen som havde glemt sin nøgle... IGEN.

4 kommentarer:

Kager skal der til sagde ...

Hihihihi... Hvorfor kender jeg godt det med... At en kage kan komme helt bag på en.... hihihi

Men hvor blev de fine begge to !

Slutning af dit indlæg glemmer vi... fnis...

Hyggehygge
Marianne

Signe sagde ...

Kære Marianne
Jeg synes eftersommeren har været lidt hård. Jeg trænger til mere ferie og fritid, men på den anden side giver det jo både tilfredsstillelse og penge at gå på arbejde. Det er det med at puste og have mel i munden.
Jeg synes også selv at kagerne blev fine og det er dejligt at blive bekræftet.
Og det sidste - ja det er altså meget typisk manden og Hansebarnet synes det var sjovt.
Knus til dig
Signe

Piskeriset sagde ...

Det er ret skægt med den male-kage-idé! Det må da være supersjovt for børnene :-)

Signe sagde ...

Kære Piske
Male-kage er rigtigt godt. Med de rigtige farver er det supernemt. Uden børn kan det bruges til at lave skønne elegante motiver. Men med børnene er det bare godt fordi hvis bare lige rammen trækkes op, så giver det en kæmpesuccesoplevelse hver gang. Og når man er barn er det stort at nogen bliver ægte glade for det man har lavet. Nåeh ja og så hygger vi jo sammen om det.
Dejlig dag til dig
Signe