søndag den 12. september 2010

Min mors strikkeri til Anebarnet


Dette indlæg er pral og er blot for at vise mit søde Anebarn i min mors fantastisk strik. Lys blålilla og med broderede roser. Og jeg synes trøjen er vidunderlig. Ane synes det heldigvis også. Min mor er et af de mest kreative mennesker jeg kender. Hun kan meget med lidt. Og det bliver altid godt.

6 kommentarer:

Heidi sagde ...

Hvor er den sød.

Signe sagde ...

Tak

Ditte sagde ...

Hej Signe. Jeg har set at du har budt på kagesmykket inde på Kager uden grænser, og hvor er det fedt at du vil være med, men auktionen foregår egentlig her:

http://smykkestykke.blogspot.com/2010/09/kage-pa-auktion-i-en-god-sags-tjeneste.html

Kærligst fra Ditte, Smykkestykke

Anonym sagde ...

Du kan da med rette også pralestort med din søde datter ( og med en mor der elsker at strikke ) Både datter og trøje er skønne :-) Må vist ringe til min mor...;-D

Signe sagde ...

Kære Ditte
Jeg har så istedet budt inde på din fine side.
Signe

Signe sagde ...

Kære Vibeke
Jeg vil jo også gerne prale af dem :-)
Engang før vi fik børn havde vi besøg af venner, som havde fået barn og gerne ville vise hende frem. De er så smukke begge to og det var baby bestemt ikke. Moderen holdt barnet frem og sagde: "Nu ved jeg jo godt at hun er min datter, men er hun ikke bare det smukkeste barn I har set". "Jo" sagde i begge to - måske lidt for hurtigt og med eftertryk. Og det var hun ikke - nu er hun 7 om snart og ganske voldsomt køn. Vi har aldrig fortalt det til forældrene, men jeg tænker jævnligt på det når jeg synes mine unger er vidunderlige, hvilket sker tit.
Og det er dejligt når andre deler opfattelsen af noget vigtigt er dejligt.
Knus til dig