tirsdag den 18. maj 2010

Gavevandring

Lige den anden dag kom den søde pakkepost forbi mit kontor og jeg fik den fineste gave.
 Nede i gaven lå en fin lille srikkepose, som passer præcis med min mobiltelefon. Jeg er rigtigt glad for den og jeg elsker lilla. Ungerne ville gerne have den, men den er altså min.
 Og denne dejlige gave fordi jeg har været med i Fru Hansens gavevandring.

Spillereglerne i denne gavevandring er at :
De første to som melder sig til denne gaveleg får en pakke med posten fra mig (jeg sender gerne til det store udland) og jeg sender en pakke retur til Fru Hansen og jeg ved allerede hvad der skal i posten til Fru Hansen, men det kommer lige til at vare et par dage for jeg skal lige ....

4 kommentarer:

Tina Liel sagde ...

Hejsa Signe! Sikke da en skøn gave du fik!!! Jeg ville gerne være med men springer over da portoen til Israel er alt for dyr. Her fra Israel er det fornuftigt nok men omvendt skulle man tro at de sendte et rødt postbud specielt til Israel for at aflevere pakken hi hi. Layoutet på din blog er helt fantastisk - gør en glad. Flotte kager du har fået lavet og billederne af dine koncentrerede unger er skønne. KNUS til dig ♥

Heidi sagde ...

Uhhha Signe... Jeg glæder mig. Er glad for du syntes om din mobil home:o)

Signe sagde ...

Kære Tina. Ja den er superskøn. Porto til Israel koster 16 kr, så jeg tænker jeg kunne overkomme det, men du må gerne sige fra. Jeg ville dog gerne melde mig som postbud for en tur til Israel - jeg er nemlig temmeligt fascineret og kunne godt tænke at rejse detil en dag når ungerne er lidt større eller hvis jeg engang kunne ramme det i arbejdsmæssig sammenhæng, men det ville nok kræve et jobskifte. Jeg blev også glad af at kigge på blomsterne og farverne og så mindede det lidt om min brudebuket, hvor manden ramte bedre end jeg selv ville kunne have gjort - den var pink og rød og med lidt brudeslør og en rævehale (altså blomsten).
Knus

Signe sagde ...

Kære Heidi. Jeg er helt bagefter, men nu har jeg dog fået købt sikkerhedsindpakningen. Så jeg sender nok i denne uge. Og jeg synes navnet til tasken er sjovt - jeg havde egentligt ikke tænkt navnet, men det er jo perfekt og sød humor.
Knus