tirsdag den 4. maj 2010

Prinsesseslot

OK jeg har noget med prinsesser - jeg synes dog det bliver for meget, når alt går i lyserødt - jeg vil gerne have farver, men prinsesser er forbundet med glæde og gode værdier. Og det er altså ikke de royale jeg tænker, men derimod de rigtige ægte prinsesser, som drømme er gjort af.

Denne kage er resten af kagedejen fra blomsterfødselsdagskagen og fyldt med hindbærmousse - og den var så fin og luftig i det visuelle udtryk, men fotoet er taget i mørke (for det er jo der jeg er færdig med at lave kage - hver eneste gang, måske bliver det bedre til sommer - nej jeg tror det egentligt ikke).
Der er sart grønt gras for neden på slottet, blå himmel, en gylden port og sart rosa tårne - alt i glimrende lustredusting - den var så prinsessefin og sugarpasten var så skarp og ganske uden fejl (i hvert fald efter min standard) - for jeg har nemlig lært et trick af LeneC og dte er et godt trick, som jeg gerne giver videre.
Ane havde kagen med i børnehave - og så lige på en dag, hvor et andet barn havde kage med, men pædagoger kan sagtens klare at fjerne mørk fugtig chokoladekage med hindbærmousse, hvem havde også regnet med andet.
Men alt i alt er jeg svært godt tilfreds med denne kage - den er nemt lavet, den er fin og den gjorde mig glad.

2 kommentarer:

Jule Mig sagde ...

Den ser nu også rigtig fin ud !!!

Signe sagde ...

Tusinde tak - men kender du ikke det at man bare synes at kagen sådan et fint luftigt og elegant udtryk og så ser den bare meget mere overmalet ud på billedet - billedet ligner ikke helt det kagen var - og af en eller anden underlig grund har jeg kun taget et billede